KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

Kallelse/inbjudan till årsstämma/medlemsmöte/boksläpp

Dagar, veckor, månader går fort även i tider då mycket är sig olikt. Så har vi under de senaste två åren fått förlägga vår årsstämma till hösten då restriktionerna minskat. Men nu hoppas vi kunna genomföra årsstämman på våren som sig bör. Den har fått flyttas fram ett par veckor för att vi samtidigt ska kunna ha ett boksläpp. Nu hoppas vi att boken ska komma fram i tid. Det är pappersbrist som nog alla känner till men när jag hörde mig för i slutet av veckan hade det inte kommit några oroande rapporter om förseningar.

Så årsstämman blir lördagen den 9 april kl. 11.30 i Gummifabriken/Stadsbiblioteket, Jönköpingsvägen 15, Värnamo. Härmed kallas du till denna årsstämma. Direkt efter fortsätter vi med en kort medlemsträff där vi utbyter tankar och idéer.

Från kl. 11 serveras kaffe.

Dagordning vid årsstämma i Värnamo 2022

 1. Val av ordförande vid stämman.
 2. Val av sekreterare vid stämman.
 3. Val av två justeringspersoner.
 4. Fråga om stämmans behöriga utlysande.
 5. Fastställande av dagordning.
 6. Styrelsens verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse.
 7. Revisorernas berättelse.
 8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
 9. Val av ordförande.
 10. Val av övriga ledamöter.
 11. Val av två revisorer samt suppleanter för dessa.
 12. Val av valberedning.
 13. Fastställande av budget och årsavgift.
 14. Eventuella motioner och propositioner.
 15. Övriga frågor. 

60 år! Smålands författarsällskap firar jubileum och det känns rätt att förlägga evenemanget till Värnamo eftersom det var där sällskapet en gång bildades. En aktningsvärd ålder för en förening. Vi vill fira detta samtidigt som vi har vår årsstämma.

Klockan 13.00 blir det boksläpp då sällskapets tjugonde antologi tillika jubileumsantologi presenteras. Till denna release är också allmänheten inbjuden. Vi börjar med mingel. Snittar och cider. Därefter följer en stunds musikalisk underhållning före presentation av jubileumsantologin Från lingonröda tuvor till planeten Mars. Det blir uppläsning av några texter.

Som vanligt ordnar vi ett litet bokbord med sällskapets böcker. Det finns också plats för medlemmarnas alster så tag med böcker om du vill sälja.

Vi hoppas du kan komma! Hjärtligt välkommen!

Önskar

Styrelsen för Smålands författarsällskap

Carin Birgitta Bo Yvonne Ami Inger Göran

PS

Påminnelse om årsavgiften!

Du som ännu inte betalat årsavgiften för 2022 och kanske även missat för 2021 kan göra det nu. Årsavgiften är 250 kronor för såväl 2022 som 2021. Du betalar genom att sätta in pengarna på bankgiro 5212-6646 Smålands författarsällskap. Glöm inte att ange ditt namn.

Du som är hedersmedlem ska givetvis inte betala någon avgift och du som blev medlem under sista kvartalet 2021 ska inte betala någon medlemsavgift för 2022.

DS

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.