FYRA FÖRFATTARNYHETER

Fyra medlemmar i Smålands författarsällskap har den senaste tiden kommit ut med nya verk.

Axelsson, Roland

Flera av Roland Axelssons böcker har nyligen återutgivits som e-böcker med nya fräcka omslag.

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Roland%20Axelsson

Järvi, Jonatan

Jonatan Järvi har nyligen släppt barnboken Helt overkligt (9-12 år) på Speja Förlag.. Boken handlar om två bröder, Malte och Lukas. Precis när sommarlovet börjar är Lukas med om en allvarlig olycka och Malte drabbas av svåra skuldkänslor. Är allting hans fel? Malte har svårt för att prata om situationen och sjukhuset skrämmer honom, samtidigt känner han sig bortglömd av föräldrarna. I boken finns även sällsamma drömmar som väcker hopp.

Quevedo de Hansen, Beatriz

Beatriz Quevedo de Hansen har nyligen publicerat sin andra bok Flyktens alla rum.

1976 tar militärjuntan i Argentina över landet och livet förändras radikalt för tusentals politiskt engagerade. En efter en försvinner människor och tusentals tvingas fly för att undkomma kidnappning, tortyr och mord. Denna gripande historia levandegör termen “politisk flykting”.

Simonsen, Henrik

Henrik Simonsen har nyligen publicerat sin sjätte bok LOCKDOWN Eksjö (Mariannelundguide förlag) som handlar om Eksjö kommuns öde under covid-19-pandemin. Från det att pandemin anländer till Sverige och Jönköpings län i januari 2020 till dess att den ebbar ut under senhösten 2021.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.