Ny organisation för Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Meddelande från Camilla Carnmo, verksamhetsutvecklare litteratur och läsfrämjande i Kronoberg och Blekinge, till litteraturskapare i Blekinge eller Kronoberg!

“Jag skriver för att berätta att från och med årsskiftet flyttar litteraturutvecklingsuppdraget från Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg över till respektive regions kulturavdelning.

Region Blekinge håller just nu på att tillsätta en litteraturutvecklartjänst. Även Region Kronoberg kommer att tillsätta en tjänst, det ligger bara lite längre fram i tiden.

Litteraturwebben stänger vi ned vid årsskiftet, likaså facebooksidan. Det material på webben som rör Blekinge kommer att kunna nås via Biblioteksutvecklings webbplats.

Där kommer ni också att hitta all information om Blekinge bokmässa lördagen den 5 mars. Ett separat mejl om bokmässan kommer snart, men boka in datumet redan nu och håll tummarna för minskad smittspridning!

Själv ska jag jobba vidare med läs- och litteraturfrämjande på biblioteken i Blekinge och Kronoberg och en del annat, bland annat  nästa års bokmässa i Blekinge.

Har du frågor om framtiden?
I Kronoberg är det Lotta Nydahl Frånberg som kan svara på dem. lotta.nydahl-franberg@kronoberg.se
I Blekinge vet Lisa Andersson mer. lisa.andersson@regionblekinge.se

Tack för alla goda samtal och möten jag har haft förmånen att få ha med er!”

Camilla Carnmo
Verksamhetsutvecklare litteratur och läsfrämjande

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.