Ny bok från Roberth Johansson

Roberth Johansson i Aneby är ju mest känd som unik samlare av kyrkhumor i sina böcker “Humor i helgade hyddor” som gått ut i mer än 100.000 exemplar. Ett annat av hans intressen har nu också hamnat i en bok, “På upptäcktsfärd i sångens värld”, som berättar om 100 sånger och psalmer och dess historia.

I det ärendet har Roberth besökt såväl USA som England för att hitta intressanta berättelser om t.ex. “Amazing Grace”. Ämnet har också varit på tapeten när Roberth senaste månaderna tillsammans med hustru Irene turnerat över stora delar av vårt land och sjungit och gett exempel från sin nya bok. Mer om Roberth på www.solbri.se.

bokRoberth

Share
Det här inlägget postades i medlemsnytt, Ny bok, Roberth Johansson. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.