Elisabeth Jönsson är ny medlem

Vi hälsar Elisabeth Jönsson välkommen som ny medlem. Elisabeth är universitetsutbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare och har tidigare verkat som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare med kommunikation/PR och utbildningsuppdrag. Idag är hon verksam som gymnasielärare med undervisning i estetik, digitalt skapande, medier och kommunikation. Skrivandet och författarskapet ägnar hon sig åt på sin fritid. 

Sedan 2010 driver Elisabeth Jönsson inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens genom vilket hon gett ut Berika och värna livet:tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration och Kulturdagboken. Sajten Punctum saliens innehar utgivarbevis och lyder under yttrandefrihetsgrundlagen. På gång är nu ett tredje bokprojekt med beräknad utgivning 2016.

Uttrycket Punctum saliens är latin och betyder “den springande punkten”. För Elisabeth står detta för ett utforskande av tillvaron och en grundinställning som innebär att sanningen är föränderlig över tid och i rum. Sidan är ingen plats för fastlåsta sanningar eller dogmatism, snarare en plats där tankar prövas.

Är du nyfiken på livet, intresserad av människor och vad som gör oss till just människor? Tycker du om att ta del av det av människor odlade, litteratur, konst och musik då kan du enligt Elisabeth finna intressant och utvecklande innehåll på Punctum saliens, www.punctumsaliens.se

Mer om Elisabeths författarskap och livsgärning kan du också läsa på www.elisabethjonsson.se

Share
Det här inlägget postades i Elisabeth Jonsson, medlemsnytt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.