“Världens viktigaste berättelse” på “Vimmerby berättar” – 14 oktober

Information om litteraturfestivalen Vimmerby berättar

I år deltar litteraturfestivalen ”Vimmerby berättar” i samtalet om vår tids största utmaning. Vi söker orden som saknas när världen förändras. Berättelsernas roll för att skapa förändring. Vi undersöker språket som formar oss och vårt tänkande, och de arenor där mogna samtal kan föras. Uttrycket ”Världens viktigaste berättelse” har vi lånat från Greta Thunbergs förord till Klimatboken.

Genom poesiuppläsningar, scensamtal, workshops, dans och musik gestaltar författare och poeter klimatkrisens alarmerande läge. Självklart finns något för alla åldrar. Sagostund, teater, skrivarworkshop och poesiuppläsning av och för unga. 

”Vimmerby berättar” äger rum lördagen den 14 oktober. 
https://www.litteraturnodvimmerby.se/litteratur-i-kalmar-lan/vimmerby-berattar/

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.