Författare på Gårdsrundan

Nu kommer information från region Jönköpings län om författarmedverkan på Gårdsrundan i september med hälsning från Henrik Hermansson, regionens utvecklare inom litteratur som konstform. Det är lite bråttom att höra av sig om man vill vara med.

9-10 september äger Gårdsrundan rum i Jönköpings län.

Läs mer här: https://utveckling.rjl.se/livsmiljo–halsa/attraktivitet/gardsrundan-2023/

“I år tänkte vi prova ett antal författarbesök på platserna. Detta är ett försök med kulturinslag som sedan kan utvecklas mer nästa år.

Platserna är tex gårdskaféer, gårdsbutiker och liknande i hela länet (se karta i länken ovan). Som författare berättar du om dina böcker, högläser, har sagostund eller vad som passar dig. Om du vill och har möjlighet så kan du även ha ett bokbord på plats och sälja och signera. Det utgår ett arvode för själva framträdandet.

Om du är intresserad, maila tillbaka så snart du kan, och ange ditt upplägg, inriktning, var i länet eller vilket sammanhang du föredrar och om du vill ha bord en eller två dagar. Utifrån intresseanmälningar koordinerar jag sedan ett program.

Jag arbetar till och med 14 juli och försöker sätta delar av programmet innan dess. Annars går det också att sätta det sista av programmet de två sista veckorna i augusti, då kulturinslagen kommer att ligga på hemsidan och marknadsföras med annonser mm i början på september. Jag är åter från semestern 16 augusti.

Tack så länge!

Med vänliga hälsningar

Henrik Hermansson
Utvecklare litteratur som konstform”

Kontakt:

010-2428496, 070-2190189
henrik.hermansson@rjl.se

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.