Mona Waldemar – Till minne

När den svenska sommaren var som vackrast lämnade Mona sitt aktiva liv. Några av författarsällskapets medlemmar har varit med väldigt länge och till dem hörde Mona. Redan 1981 medverkade hon i sällskapets antologi och hennes dikter och berättelser har funnits med vid många tillfällen under årens lopp och även i den senaste, Möten i Småland, 2020.

Det är genom Monas medverkan i sällskapets böcker som jag har lärt känna henne och telefonsamtalen har blivit många under de senaste åren. Alltid lika uppfriskande och berikande trots att olyckshändelser och sjukdom begränsat hennes liv fysiskt. Mona lämnar ett stort tomrum! Mina och övriga medlemmars tankar går till sonen Jonas med familj.

                                                                                                                                                                                                          Carin Rickardsson, ordförande

Det här inlägget postades i Mona Waldemar, Till minne. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.