Medlemmar – författare! Framträdande i Värnamo!

Framträdande i “Rutan” i Värnamo:

Coronaviruset har tvingat oss att ställa in det planerade firandet av Rutans femårsdag 18 april. Samtidigt drabbas många kulturarbetare hårt när jobben bokas av.

Därför bjuder vi nu in Sveriges professionella kulturaktörer att göra ett jobb i Rutan på Flanaden i Värnamo. Vi betalar en ersättning motsvarande Författarförbundets grundarvode på 7 500 kronor. Därutöver ersätter vi eventuella kostnader för resa, mat och övernattning.

Tanken är att du ska göra ett kortare framträdande i Rutan, gärna kopplat till de värderingar som Rutan står för. Konstformen är fri, det kan vara dans, teater, musik, bildkonst, litteratur eller i princip vad som helst. Framträdandet sker oannonserat och utan publik, men filmas och tillgängliggörs sedan digitalt i anslutning till Rutans födelsedag 18 april.

Läs mera i länken här och anmäl dig snarast!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.