Kulturentreprenör? Välkommen på utbildning

Region Jönköping bjuder in till ”Entreprenörskap för kulturarbetare” i en utbildning som riktar sig till dig som är frilansande kulturarbetare, där du har möjlighet att utveckla din affärsplan för att nå ut till nya målgrupper. Du får också möjlighet att se över hur du kan behålla dina befintliga kunder och skapa merförsäljning samtidigt som du blir effektivare och frigör mer tid för skapande. 

Måndag 20 april 2020 kl 10.00-17.00 & tisdag 21 april 2020, kl 10.00-17.00

Utbildningen riktar sig till kulturarbetare som vill få ett bättre grepp om marknadsföring och säljarbete. Anmälan till ante.jankovic@rjl.se, omgående.

Arrangör är Region Jönköpings län Kultur och Utveckling tillsammans med Arteprenör (arteprenor.se)

*Begreppet entreprenörskap och hur man idag arbetar med kreativa och kulturella näringar (KKN) i Sverige.
* Kundens behov och målgruppsanalys Vänder jag mig verkligen till rätt målgrupp? Här går vi igenom din kund- och säljlista samt undersöker var du kan hitta nya målgrupper. *Marknadsföringsteori Med beprövade metoder anpassade till vardagen som musiker utvecklar du din marknadsföring och vässar den för dagens digitala värld.
*Det personliga varumärket Detta handlar om positionering, hur du hanterar media och dina PR-kanaler på bästa sätt.
*Ekonomi Varifrån kommer inkomsterna? Vi går igenom hur du handskas med ditt företag kontra att vara löntagare, hur man gör med momsen, sätter pris, vilka försäkringar behövs, hur arbetar du med sponsring, crowdfounding och mycket mer.
*Upphovsrätt Vi går igenom och förklarar hur upphovsrätten fungerar.
*Produktpaketering Hur arbetar man med sin youtubekanal och andra streamingtjänster. *Vi tittar på ditt material och hjälper dig att utveckla och ta fram nya sätt att presentera dig på. Hur arbetar man med butik på hemsidan?
*Sälj Hur vässar du dina säljargument? Du får göra säljövningar och arbeta med säljsamtalet.

Fredrik Malmgård & Michael Axelsson är utbildare

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.