Fredrik Loberg får Högsby kommuns kulturstipendium

Prisutdelningen sker idag den 6 december i samband med kommunfullmäktiges möte. Han får stipendiet för att han ”i boken Samhällsbyggarna på ett förtjänstfullt sätt beskrivit samhällsbygget i sin kära hembygd”.

Fredrik Loberg har skrivit flera böcker tidigare: ”Älskade Abbas” om hedersmordet i Högsby på Abbas Rezai – boken kom 2009. ”Håkan Juholt, utmanaren – vad var det som hände” kom 20112, en e-bok, ”Den nya radioaktiva världsordningen” kom 2015.

Tidigare i år fick Fredrik pris av Tidningen Innehåll som Årets personlighet i Högsby kommun. Läs hela artikeln här.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.