Mickan Thor släpper ny bok

Stor folkfest när vår medlem och Vetlandas egen kulturpersonlighet Mickan Thor släpper sin åttonde bok tillsammans med Hälsomässan och Sapa Arenas 5-årsjubileum lördagen den 10 september.

Bokfesten börjar ute på stora scenen utanför Sapa Arena klockan 11:00 där pyramiden med rykande färska och ännu osedda böcker kommer avtäckas. Därefter håller Mickan låda på scenen mellan klockan 11-12 med gäster, bildvisning, berättelser, intervjuer och livebakning på scen där också Alexandra Pepin kommer att sjunga.

Hela dagen från klockan 11-16 finns en stor monter inne i i mässhallen (hockeyhallen) med Mickans böcker och montern bemannas inte bara av Mickan utan av många andra bakglada människor som också medverkar i boken Mickans Bak&Glädje. I montern bjuds på spännande smakprover hela dagen! Givetvis signerar Mickan din bok om du vill det!

Den här dagen finns massor att titta, smaka och prova på! Varmt välkommen till denna folkfest och välkommen att vara bland de första som köper Mickans nyaste bok!

Share
Det här inlägget postades i Mickan Thor, Ny bok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.