Vinterbrev från ordföranden

Vinterbrev 2013

Ordföranden informerar om vad som händer strax efter årsskiftet och några datum som ni inte får missa.

Kära medlemmar – här kommer ett extrabrev till er. Två anledningar:
Dels information om den resa vi planerar till Berlin i april tillsammans med Författarcentrum Syd och Skånes författarsällskap. Senaste anmälningsdag är den 15 januari! Se inbjudan nedan från vår representant i planeringsgruppen, Elistabet Norin.
Dels ordnar vi ett möte på Jönköpings stadsbibliotek torsdagen den 16 januari klockan 18. Vår medlem Martin Wänerholm kommer då att presentera sin bok Du behåller in plats i kön – med texter i lämplig längd för den som hamnat i olika telefonköer. Varmt välkomna!
Jag vill också återigen påminna om bidrag till vår kommande bok Småland för mig samt välkomna till vårmötet som blir på Råslätts bibliotek i Jönköping lördagen den 15 mars. Vi håller årsmöte klockan 11. Klockan 13 blir det offentligt möte med mångkulturell färg. Efter årsskiftet kommer officiell kallelse. Höstmötet i Vimmerby blev för övrigt lyckat – läs mer längre ned på hemsidan!
Jönköping i början av december 2013
Erik Lindfelt, ordförande

Share
Det här inlägget postades i Brev från ordförande, Erik Lindfelt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.