Skåne, Småland och Författarcentrum Syd 2014

Sedan ett par år tillbaka har Smålands och Skånes författarsällskap tillsammans med Författarcentrum Syd arrangerat sommarträffar. Under 2012 och 2013 möttes vi för uppskattade skrivarkurser i Blekinge skärgård, samt på Visingsö.

Under planering är nu 2014 års gemensamma programpunkt: en författarresa till det litterära Berlin. I arbetsgruppen sitter för Författarcentrum Syd Barbara Fellgiebel, för Skånes författarsällskap Thomas Grundberg och för Smålands författarsällskap Elisabet Markkula Norin.

De preliminära datumen för resan beräknas 10-14 april, närmare information om exakta datum och program kommer senare.

 

Share
Det här inlägget postades i Planer, Sällskapets aktiviteter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.