Uppskattat Växjömöte

Runt 50 personer kom till vårmötet på konstnärshuset Italienska palatset i Växjö (på själva årsmötet var vi nästan 20 personer). Deltagarna lyssnade till Ulla Lundegård och Tina Persson som läste och sjöng. Det var också de som satt ihop det ambitiösa och uppskattade programmet som även rymde spel på orientalisk luta (av Kazem Nasser) och ett tal om förtrycket i Iran av Växjös första fristadsförfattare Nasrin Madani Zad. Styrelsen har beslutat att välja in Nasrin som medlem och stå för hennes medlemsavgift under tiden hon är fristadsförfattare i Sverige.

 

Share
Det här inlägget postades i årsmöte och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.