Vinterbrev med kallelse till jubileumsårsstämma i Värnamo lördagen den 17 mars

Det är dags för ordförande Erik Lindfelts vinterbrev till oss i sällskapet:

Kära medlemmar!

Vårt höstmöte i Huskvarna – där Sture Dahlströms författarskap stod i centrum – blev lyckat med ett 30-tal deltagare. Tack till Karl-Ivar Karlsson som berättade om Sture!

Jubileumsbok – Lyrik i Småland – Smålands författarsällskap 50 år – kommer snart från tryckeriet. Det finns därför också anledning att tacka er som på olika sätt bidragit till antologin: först och främst alla ni medlemmar som bidragit med dikter och andra texter (Ingrid och Goy som blickat bakåt); redaktionskommittén med Yvonne och Carin som valt ut bidragen och Göran – som med benäget bistånd av Allan – lagt ner ett hästjobb på layouten; våra sponsorer Sven Sporre på Agora Invest och Birgit Tyréus samt Pontus Ljungberg som ställt omslagsbilden till vårt förfogande (ännu en målning av hans nu bortgångne far och vår mångårige medlem Sven pryder alltså volymen).  Det jag har sett av boken hittills lovar mycket gott.

Vår årsstämma hålls lördagen den 17 mars i Värnamo där sällskapet bildades för 50 år sedan.  Vi håller till på Värnamo bibliotek, Kulturhuset Cupolen, Järnvägsgatan 3. Medlemmar är välkomna till årsmötet som börjar klockan 11.

Klockan 12 bjuder Värnamo kommun på lunch, för att kunna beräkna matåtgången vill vi därför att ni anmäler deltagande till e-post goran.engstrom.aneby@telia.com eller per telefon 070-3767909 senast den 10 mars.

Jubileumsprogrammet startar klockan 13.  Då kommer bland annat Jönköpings förre teaterchef Bernt Lindqvist läsa ur vår lyrikantologi.

(Styrelsen kallas till möte redan klockan 10 denna lördag)

Vid vårmötet kommer varje medlem att få ett gratis exemplar av boken. De medverkande kommer att få fem exemplar var.  Därutöver kommer vi att sälja den till förmånligt pris.

Höstmötet planeras till den 6 oktober i Kalmar. Notera gärna datumet redan nu.

Väl mött i Värnamo!

Jönköping i början av februari

Erik Lindfelt, ordförande

 

Share
Det här inlägget postades i 50-årsjubileum 2012, årsmöte, Brev från ordförande, Sällskapets aktiviteter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.