Dags att söka till Skrivyta Syd 23-24

Skrivyta syd är ett konstnärligt utvecklingsprojekt. Under ett år får du som antas möjlighet att träffa, samtala med och lyssna på etablerade författare, kritiker och pedagoger. Du har själv ett pågående skrivprojekt som du tar med dig in i projektet.
Programmet vänder sig till dig som är i början av ditt författarskap och är skriven i något av de sex sydligaste länen (Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Skåne). En författare i varje län tas ut av ett konstnärligt råd.
Sista dag för ansökan är 29 mars.

https://www.litteraturnodvimmerby.se/samarbeten/skrivyta-syd/

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.