Äntligen årsmöte med boksläpp! Kallelse!

Vår ordförande Carin Rickardsson skriver i ett personligt brev till oss i sällskapet:

Kristallen, bilden är länkad.

Tiden går fort. För snart ett halvår sedan skulle vi genomfört vår årsstämma men på grund av coronapandemin har vi varit tvungna att skjuta på den flera gånger. Nu känns det ändå som att det öppnats en möjlighet. Årsmötet kommer att hållas:

lördagen den 19 september kl. 11.00 i Kristallen, Bruzaholm

Härmed kallas du som medlem till detta årsmöte. Direkt efter årsmötet följer ett medlemsmöte där vi dricker kaffe och utbyter tankar och idéer om föreningens verksamhet. Under detta medlemsmöte kommer vi även att få veta mer om platsens historia. Birgitta Holm, ordförande i föreningen som förvaltar Kristallen berättar för oss.

Kl 13.00 fortsätter vi med årets boksläpp: vår antologi ”Möten i Småland”.

Sällskapets antologi 2020

Om väderprognosen tyder på vackert väder försöker vi sprida information till allmänheten. I så fall genomför vi presentationen utomhus. Vid dåligt väder får vi nöja oss med att läsa och berätta för varandra inomhus med respekt för det fysiska avståndet.

Vanligtvis behövs ingen anmälan till årsstämman men på grund av just Covid-19 och alla restriktioner behöver vi planera lokalen denna gång.

Du som deltar i antologin: vi behöver även din anmälan för att kunna göra ett program för boksläppet. Det är ju alltid trevligt med uppläsning av egna texter.

Vi gör helt enkelt presentationen av ”Möten i Småland” så festlig som möjligt utifrån de förutsättningar som gäller den aktuella dagen.

Bruzaholm är beläget vid riksväg 40 mitt emellan Mariannelund och Eksjö. Enligt Karin Hjulströms roman ”Finns inte på kartan” så kan man ju bli lite orolig. Men jag lovar: Bruzaholm finns på kartan i verkligheten. När du anmäler dig får du en vägbeskrivning.

Som vanligt ordnar vi ett litet bokbord med sällskapets böcker. Det finns också plats för medlemmars alster så tag med böcker om du vill sälja.

Vi hoppas du kan komma! Hjärtligt välkommen!

önskar

Styrelsen

Du anmäler dig till Carin Rickardsson, tel 070-6865865 eller e-post karin.ri@telia.com senast den 16 september.

Share
Det här inlägget postades i antologi, årsmöte, boksläpp, Bruzaholm, Kristallen, Möten i Småland. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.