Hur står det till med kärleken i Småland?

Smålands författare vet! Svaren hittar du i vår nya gemensamma antologi, “Kärlek i Småland” som kommer ut i slutet av oktober. Det firar vi med inte mindre än två släppfester dit både medlemmar och publik är välkomna.

Den första presentationen hålls:

27 oktober kl 11-12 i Fria Ordets Hus, Kungsgatan 29, Växjö. 

Varmt välkommen till mingel, bokpresentation och läsningar av några av de medverkande författarna: Birgitta Thulin, Elsa Engnell, Elisabeth Jönsson, Björn Gidstam, Tina K Persson och Mona Waldemar. Elisabeth Jönsson sjunger till eget gitarrackompanjemang.

Efter den publika delen samlas medlemmarna för ett medlemsmöte med matig fika och samtal där vi bollar tankar och idéer. Vi pratar om föreningens verksamhet samt berättar om våra pågående projekt. Medlemmar anmäler sitt deltagande till ordförande Carin, tel 070-6865865 eller e-post karin.ri@telia.com.

Den andra presentationen hålls:

den 30 oktober kl. 12.00 på Stadsbiblioteket i Eksjö.

Biblioteket anordnar en litterär lunch och författarsällskapet står för programmet med nya antologin. Yvonne Teiffel, Kjell Olof Bohlin, Inger Littberger Caisou-Rousseau, Allan Jardén, Inger Maria Johansson och Beatriz Quevedo de Hansen läser sina texter och Carin Rickardsson presenterar författarna. Anmälan till biblioteket 0381-36100. Antalet platser är begränsade.

Björn Gidstam, målare, tecknare, grafiker och författare bosatt i Urshult, Småland, har gjort omslagsbilden.

 

Share
Det här inlägget postades i antologi, Boklansering, Välkommen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.