Carin Rickardsson aktuell med ny diktsamling

Carin_2

Vår ordförande Carin Rickardsson, Eksjö, är aktuell med en ny diktsamling med titel “Bakom molnen är himlen blå”. Det är hennes fjärde diktsamling och liksom i de föregående är färgen blå en del av tematiken. I förordet skriver journalisten Yvonne Teiffel att även om färgen blå representerar vemod hos poeten, så förmedlar dikterna – från långa reflektioner till skarpa haikudikter – hopp och framtidstro. Och det är troligen ingen tillfällighet att jaget i den första dikten, “FRI”, rör sig från att sitta gömd till att stolt gå längs en medvetet vald väg. Dikternas samlade livsklokhet stimulerar läsarens vidare reflektioner om det egna livet.

Share
Det här inlägget postades i Carin Rickardsson och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.