Nu har du chans att göra en insats för sällskapet

Tycker du att Smålands författarsällskap är en bra förening och skulle vilja göra en liten insats? Nu finns två trevliga uppdrag som vi behöver folk till.

  • Författarsällskapet behöver en eller flera personer till valberedningen. Arbetet innebär att i början på året kontakta personerna i nuvarande styrelse och revisorer för att höra om de vill sitta kvar en period till. De gånger någon vill sluta ansvarar valberedningen för att ta fram en ny kandidat.
  • Författarsällskapet behöver också någon som håller hemsidan. Att hålla igång hemsidan i wordpress är inte särskilt svårt. Du lägger upp små nyheter när det händer något i föreningen eller när någon medlem gör något t.ex. ger ut en ny bok. Den som tycker det är roligt har också stora möjligheter att utveckla hemsidan, det finns ju så mycket man kan göra om man vill.

Vill du veta mer om de olika uppgifterna? Kontakta Martin Wänerholm, 070-24 90 161, wanerholm.martin at telia.com

Tack för att du ställer upp.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.