Brev från ordföranden

Här kommer brev från vår ordförande, det handlar om den nya antologin, SmåLit i Jönköping och årsmöte.

Läs hela brevet här:

Skrivarvänner!

November månad är nu till ända och därmed också den ursprungliga tiden för att lämna textbidrag till kommande antologi. Det har kommit in omkring 20 bidrag. Några har hört av sig och beklagat att de inte hunnit skriva klart.

Styrelsen har därför bestämt att förlänga tiden. Deadline blir den 15 januari 2018. Vi hoppas att detta ska göra det möjligt för fler att lämna bidrag. I övrigt gäller de regler som meddelats tidigare. Temat är ”Kärlek i Småland” och texten får omfatta högst 10000 tecken inklusive blanksteg. Texten sänds till Allan Jardén, Brudbadsvägen 22, 575 39 Eksjö, helst via mail till jarden@tele2.se (obs ny e-postadress)

Smålands författarsällskap fanns med på Kronobergs bokmässa i Växjö den 25 november. Det kom många besökare och det resulterade i trevliga och givande samtal. Vi sålde också en del böcker. Sällskapet kommer att medverka vid litteraturfestivalen SmåLit i Jönköping den 3 februari. Du som vill vara med och representera författarsällskapet är välkommen att höra av dig till Carin Rickardsson, karin.ri@telia.com

Årsstämma/vårmöte blir den 24 mars 2018. Plats meddelas senare.

Då det gäller inbetalningar till författarsällskapet vill vi att du antingen använder bankgironummer 5212-6646 eller Swish nummer 1230738351. Plusgirokontot kommer att avvecklas.

Vi önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar

Smålands författarsällskap

Carin, Yvonne, Elisabet, Ami, Mickan, Allan, Magnus

Share
Det här inlägget postades i Brev från ordförande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.