Höstmöte och extra årsstämma

Den 7 oktober är det höstmöte och extra årsstämma, Stadsbiblioteket i Växjö. Se hela programmet för den spännande dagen.

Kl. 11.30 Extra årsstämma i Luna på plan 3.

Direkt efter årsstämman och fram till kl.13.00 blir det medlemsmöte. Då jobbar vi tillsammans med att planera sällskapets fortsatta verksamhet. Vad kan vi göra för att medlemmarna ska känna det attraktivt att vara med i sällskapet? Hur kan vi fördela arbetsuppgifter? Hur hittar vi nya medlemmar som också uppfyller kraven för medlemsskap? Fundera och kom med idéer!

Vi berör också kommande antologi ”Kärlek i Småland”.

Kl. 13.00 – 14.00 blir det en paus då det finns möjlighet att få något till livs. Antingen i bibliotekets restaurang Alma eller på närliggande kaféer/matställen. Var och en står själv för detta.

Kl. 14.00 kommer den offentliga delen av höstmötet i Galaxen. Vi får ta del av litterära resor i det småländska landskapet. Från Smålands Akademi kommer Jan-Olof Johansson, preses och Erik Lindfelt, sekreterare och ger sin kärleksförklaring till landskapet. Tina K Persson, poet och kulturjournalist läser dikter ur sällskapets senaste antologi.

Det är några medlemmar som glömt betala medlemsavgiften för 2017, 200 kronor. Det går bra att göra det nu.

Bankgiro nr: 5212-6646
Swish nr:       123 0738351

Har du ändrat e-postadress eller bostadsadress är vi tacksamma om du hör av dig. Samma gäller om du inte haft e-postadress tidigare – var snäll och meddela oss om du nu har en sådan!

Share
Det här inlägget postades i årsmöte, höstmöte. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.