SmåLit i Jönköping och Värnamo

På bokmässan SmåLit den 4 och 5 februari deltar Smålands författarsällskap  med bokbord tillsammans med Smålands Akademi. Dessutom deltar många enskilda medlemmar med egna bokbord och framföranden under dagen.

På lördagen håller vi till på Stadsbiblioteket eller Länsmuseet i Jönköping och på söndagen på Gummifabriken i Värnamo. De båda dagarna avslutas med författarsamtal med Åsne Seierstad, Elisabeth Åsbrink, Theodor Kallifatides samt Växjöbördige Johannes Anyuru. I Jönköping hålls det på Jönköpings teater och i Värnamo på Cupolen.

Mer om bokmässan: http://www.smalit.se/

Share
Det här inlägget postades i Sällskapets aktiviteter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.