SmåLit 2017

SmåLit, Smålands Litteraturfestival, hölls för första gången i Jönköping i februari 2016. Inför 2017 expanderar festivalen och hålls på både Stadsbiblioteket, Länsmuseet och Arkivhuset i Jönköping (4 februari) och på Gummifabriken i Värnamo (5 februari).

Smålands författarsällskap har fått förfrågan om vi är intresserad av att arrangera en lite större programpunkt under dagen, tex ett panelsamtal. Har du som medlem några idéer om detta  hör av dig till vår ordförande Carin.

För de enskilda författare som vill anmäla sig gör man detta på http://www.jonkoping.se/intresseanmalansmalit senast 30 november.

 

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.