Inbjudan till höstmöte/release

Efter en lång och härlig sommar börjar nu hösten att göra sitt intåg i det småländska landskapet och då känns det bra att träffas för höstmöte och release. Vi bestämde ju dag redan vid årsmötet i mars och nu börjar tidpunkten närma sig. Vi ses på Stadsbiblioteket i Kalmar, Tullslätten 4, lördagen den 22 oktober 2016.

Vi startar med medlemsmöte kl. 12.00 då sällskapet bjuder på kaffe med tilltugg. Vi tar del av resultatet från den genomförda enkätundersökningen och diskuterar bland annat aktiviteter under 2017. Kl. 13.00 följer den offentliga delen då vi släpper sällskapets sjuttonde antologi. Vi får ett smakprov på innehållet genom att lyssna till några av författarna.

Björn Gidstam
Mailis Stensman
Anders Johansson
Ann Dahlström
Peter Hultsberg

Som vanligt ordnar vi ett litet bokbord med sällskapets böcker och med våra medlemmars. Välkomna att ta med om ni vill sälja!

Sällskapets senaste antologier har varit mycket populära. Lyrik i Småland är helt slut och av Småland för mig finns det ett fåtal exemplar kvar. Men det är ju så det ska vara.

Alla medverkande författare får fem böcker var och övriga medlemmar en bok var. Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Kalmar och hämtar sina böcker. Den som inte själv har möjlighet att vara med kanske kan be någon annan att ta med böckerna. Det sparar både pengar och arbete för sällskapet.

Arbetet i styrelsen får fram till årsmötet fördelas på fem ledamöter. Som vi tidigare meddelat avled sekreteraren Göran Engström den 6 juni och styrelsemedlemmen Ingvar Törnqvist den 26 september. De lämnar ett stort tomrum efter sig.

Martin Wänerholm ansvarar för vår hemsida. Han ser till att den uppdateras regelbundet. Alla som vill bidra med information om nya böcker eller egna arrangemang får höra av sig till Martin. Vi finns också på facebook.

Väl mött i Kalmar!
Eksjö i oktober 2016
Carin Rickardsson

Share
Det här inlägget postades i Boklansering, Brev från ordförande, höstbrev, höstmöte, Ny bok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.