Vårvinterbrev 2016

Även om snön idag har fallit över Småländska Höglandet så är årets första månad till ända och vi går mot ljusare tider. Snart är det åter dags för årsmöte i Smålands författarsällskap. Det kommer att hållas lördagen den 19 mars kl. 11.00 på Vetlanda stadsbibliotek med adress Biblioteksgatan 5. Härmed kallas du till detta årsmöte.

Nu är dags att betala medlemsavgiften. Missa inte att notera avsändare så vi vet vem som betalat (200 kronor). Du som glömt att betala medlemsavgiften för 2015 kan göra det nu. Om du inte tidigare har lämnat din e-postadress kan du göra det. Detsamma gäller om du ändrat den. Du som är hedersmedlem eller har betalat in avgift som ny medlem under sista kvartalet 2015 behöver inte betala.

Efter årsmötet bjuds medlemmarna på kaffe och smörgås. Klockan 13.00 blir det offentligt möte. Denna gång kommer det att handla om smålandsskalden Pälle Näver, som en gång var medlem i Smålands författarsällskap. Det är nu precis 30 år sedan Pälle Näver dog. Det är hans sonson Per-Olof Högstedt som ska berätta om sin farfar och dennes författarskap.

Som vanligt ordnar vi ett litet bokbord med sällskapets böcker. Det finns också plats för medlemmarnas alster så tag med böcker om du vill sälja.

Det har kommit in ett 20-tal bidrag till antologin ”Resa i Småland”. Vi har beslutat att förlänga tiden för deadline till den 29 februari. Välkomna att skicka in texter!

Höstmöte planeras till mitten av oktober och kommer sannolikt att förläggas till Kalmar. Vi räknar också med att släppa sällskapets antologi vid detta tillfälle. Vi återkommer med mer information senare.

Hoppas många av er kan komma till Vetlanda! Välkomna!

Eksjö i februari 2016

Carin Rickardsson, ordförande

Share
Det här inlägget postades i Brev från ordförande, Vårbrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.