Nytt datum för bidrag till nästa antologi

Glöm inte att skicka ditt bidrag till sällskapets nästa antologi. Nytt datum är senast den 29 februari. Den får rubriken Resa i Småland. Ett brett ämnesområde som kan innefatta både verkliga och fiktiva resor. Kan vara prosa eller lyrik. Texten får omfatta högst 10000 tecken inklusive blanksteg. Ska helst skickas digitalt men om man inte har möjlighet till detta ska texten vara maskinskriven. Handskrivna manus godkänns inte.

Texterna skickas till Carin Rickardsson, karin.ri @ telia.com. Adressen är Lilla Bänarp 1, 575 91 Eksjö. Redaktionskommittén kommer att bestå av Yvonne Teiffel, Inger Maria Johansson, Carin Rickardsson och Göran Engström. Boksläpp planeras i samband med höstmötet 2016 någonstans i Kalmar län.

Share
Det här inlägget postades i antologi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.