Inbjudan att medverka i Små Lit

Lördagen den 6 februari 2016 i Jönköping kommer regionen att få en ny litteraturfestival med namnet Små Lit – Smålands
litteraturfestival. Vill du medverka? Läs inbjudan till utställare Om det är svårt läsa pdf-filen har jag även publicerat hela inbjudan.

Inbjudan till bokmässa under Smålands Litteraturfestival #smålit

Lördagen den 6 februari 2016 kommer regionen att få en ny litteraturfestival med namnet Små Lit – Smålands litteraturfestival. Festivalen är ett samarbete mellan Hallpressen, Region Jönköpings län, Jönköpings kommun och Smålands Musik & Teater.

Små Lit kommer hållas som en endagarsarrangemang på kulturhuset Spira i Jönköping mellan 11:00 och 20:00. Dagen kommer vara uppdelad i två programdelar.

Ett dagsprogram från 11:00 – 17:00 med gratis inträde där det erbjuds författarsamtal, högläsning, teaterföreställningar och en bokmässa. Särskilt fokus kommer under dagsprogrammet läggas på barn- och ungdomslitteratur. Under kvällen arrangeras ett vuxenprogram med fördjupande författarintervjuer som kräver förbokning.

Författare som 2016 gästar Små Lit är Karin Bojs (Augustprisvinnare ”Min europeiska familj”), Mats Strandberg (”Engelforstrilogin” och ”Färjan”), Ebba-Witt Brattström (”Kulturmannen”, våren 2016), Gellert Tamas (”Lasermannen”, filmen ”Katarina Taikon”), Carl-Johan Forssen Ehrlin (”Kaninen som så gärna ville somna”), Sara Lövestam (”Önska kostar ingenting”), Anders Rydell (Boktjuvarna), Mickan Thor (Mickans vårliga vådligheter) Per Sahlin (serien Solhjärtats hemlighet) mfl.

Vi bjuder härmed in utställare i form av förlag, författare, museer, organisationer och föreningar att delta i Små Lits bokmässa. Som utställare erbjuds man ett utställningsbord i Spiras foajé mellan 11-17 och har även möjlighet att ansöka om att arrangera programpunkter på Caféscenen.

Bokningsavgift: 100 kr

Sänd din intresseanmälan till: anna.persson@rjl.se senast den 8 januari 2016, vi återkommer senast den 15 januari med mer information.

OBS: Begränsat antal platser! Mässan tilldelar platser!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.