Skrivarkurs i höst

Elisabet Norin håller en ny skrivarkurs för medlemmar i Smålands författarsällskap, Skrivarnätet Småland, Skånes författarsällskap och Författarcentrum Syd.sol1 

Fredag 3 oktober kl 14.00 – söndag 5 oktober kl 15.00 på Övedskloster.
Sista anmälningsdatum 15 juni eller så länge det finns plats.

Läs Elisabets inbjudan.

Ända sedan skrivarkursen på Visingsö i juni 2013 har jag fått förfrågningar om någon form av kurs igen. Nu erbjuds möjlighet för er som var med då – eller för er som inte var med då – att ses än en gång över och med vårt gemensamma intresse. OBS – antalet platser är begränsat pga boendet och lokalerna. Om väldigt många av er blir intresserade ordnar jag helt enkelt ytterligare en helg.

Vi möts på vackra Övedskloster vid Vombsjön i Skåne, där jag har min nya arbetsplats och även möjlighet att hålla kurser. Med natur och kultur som närmsta grannar ägnar vi oss växelvis åt reflekterande samtal, skrivövningar och tid för eget skrivande. Du får inspiration och sammanhang tillsammans med andra som skriver.

speglingarVackert, vilsamt och prisvärt B&B-boende på godset för långväga kursdeltagare (obs, djurvänligt, men inte allergivänligt). Kurskostnad inkl två luncher, fika, två middagar, 2.100 kr. Kostnad för boendet tillkommer. Du hittar information och priser för boendet här. Sista anmälningsdatum 15 juni eller så länge det finns plats, anmäl dig eller ställ frågor till elisabet @ elisabetnorin.se eller tel 0708-418480.

Välkomna in på Övedskloster

Välkomna in på Övedskloster

Share
Det här inlägget postades i Elisabet Norin, Skrivarkurs. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.