Jeanne d´Arc lockade publik

Musikdramat om Jeanne d´Arc lockade närmare 40 personer till Jönköpings stadsbibliotek.

Vi  arrangerade tillsammans med Alliance Francaise, Stadsbiblioteket och studieförbundet Bilda. Det var vår medlem Ingela Karlsson som framträdde (hon har tidigare gjort det enkom för oss vid sällskapet höstmöte i Ljungby för några år sedan).

I samband med föreställningen presenterade Ingrid Ydén Sandgren – som tagit initiativ till kvällen – ett förslag om att starta en vänförening för att vårda minnet av Jeanne d´Arc. Den som är intresserad av att vara med kan höra av sig till Ingrid på: paternoster.iys@gmail.com

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.