Fristadsförfattare hos Författarsällskapet

Växjö kommuns första fristadsförfattare Nasrin Madani Zad från Iran kommer att medverka vid Smålands författarsällskaps vårmöte, lördagen den 9 mars på Italienska palatset i Växjö.  Det blir en av de första gångerna som Nasrin uppträder offentligt sedan hon kom till Sverige. Mötet – som är öppet för alla och börjar klockan 13 – går under rubriken Småland möter Orienten. Sällskapets medlemmar Ulla Lundegård och Tina Persson, båda från Växjöbygden och representerade i sällskapets senaste bok Lyrik i Småland, kommer att stå för poesiuppläsning. Dessutom framträder Kazem Nasser på orientalisk luta, oud.  Smålands författarsällskap har ett 80-tal medlemmar och firade i fjol sitt 50-årsjubileum.

 

Mer information om mötet: Tina Persson, 070-544 32 22 och om sällskapet: Erik  Lindfelt, 070 – 826 93 03

 

 

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.