Lyckade lyrikträffar på Höglandet

Sammanlagt ett 40-tal personer dök upp till de tre lyrikträffar som sällskapet ordnat under hösten.

På Krusagården i Eksjö den 24 september framträdde Allan Jardén och Inger Littberger Caisou-Rousseau.

På biblioteket i Mariannelund den 17 oktober läste Kid Kumlin, Karin Sandberg Hamar och Allan Jardén och den 19 oktober  var det Kjell Olof Bohlins och Erik Lindfelts tur att framträda. Carin Rickardsson var med och läste vid alla tre tillfällen.

Initiativtagare till träffarna – Henny Utsi Åhlin – var själv förhindrad att medverka. Uppläsarna reciterade både egna och andras dikter ur jubileumsboken ”Lyrik i Småland” samt ur andra diktsamlingar.

 

Share
Det här inlägget postades i 50-årsjubileum 2012, antologi, Henny Utsi Åhlin, lyrik, Lyrik i Småland, Lyrikantologi 2012, lyriskt program. Bokmärk permalänken.