Sällskapets gemensamma utgivning

Flera hundra författare med småländsk och öländsk anknytning har under årens lopp publicerats genom författarsällskapets egen utgivning. Kända namn som Astrid Lindgren, Vilhelm Moberg, Bo Setterlind och Karl Wennberg dök upp redan i den första volymen.

De skulle sedan återkomma tillsammans med andra välbekanta författare som Ann-Charlotte Alverfors, Sivar Arnér, K Arne Blom, Gunnar E Sandgren, Uno Myggan Ericson, Folke Fridell, Björn Gidstam, Alf Henrikson, Sandro Key-Åberg, Torgny Lindgren, Henning Mankell, Jöran Mjöberg, Pelle Näver, Ulla Olin, Sven Edvin Salje, Lennart Sjögren, Harry Sjöman, Margareta Strömstedt, Ragnar Thoursie och Ingrid Ydén Sandgren.

Omslaget till sällskapets första bok pryddes av en bild signerad konstnären Sven Ljungberg. Det kom att bli en tradition.

Hela utgivningen hittar du under fliken “Utgivning” här ovan – några titlar går att beställa.

Share
Det här inlägget postades i antologi, Utgivning. Bokmärk permalänken.