Carin Rickardsson aktuell med ny barnbok

Lillsonja och Lillstina

Så här berättar Carin själv om sin nya barnbok, “Lillsonja och Lillstina”:

Så håller jag äntligen boken i min hand. Denna berättelse som jag började skriva för snart fyra år sedan men som efter några månaders plitande hamnade i malpåse. Och där låg den till i höstas då jag började läsa texten och bearbeta det jag skrivit.

Det handlar om en tomtefamilj och deras liv och jag vill genom dem försöka ge en glimt av hur människor levde förr. När de fick ta vara på allt i naturen för att få mat och kläder. Tomtarna värnar om miljön och är varsamma mot både växter och djur. Jag vill att berättelsen ska skapa en stund av ro både för barn som läser själva och när vuxna läser för dem. Det finns inslag av historia, kultur och geografi. Förhoppningsvis kan även vuxna läsa med en viss behållning.

Är du intresserad av att beställa boken? Ring Carin direkt på tel 0381-611045. Priset är 100 kr + ev. porto. Boken finns även att inhandla i Eksjö bokhandel.

 

 

Share
Det här inlägget postades i Lillsonja och Lillstina, medlemsnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.